​Lisbets Vej 3, DK-5970 Ærøskøbing

Telefon:

CVR-nr:

33766386

E-mail:

​Det siger kunderne

Herunder er uddrag fra mails fra nogle af vore kunder. Tak for den positive respons :)

August 2017 - Tak for noget pragtfuldt gedekød, det nyder jeg meget. Katharina F.

Maj 2017 - udtalt ved en konfirmation, hvor der både blev serveret gede- og svine kød fra Poppelgården.

Det var helt fantastisk med såvel de røgede gedekøller som den gravede svinefilet. Peter Hansted har sammen med Poppelgården fremtryllet en forrygende menu. Kim F.

Februar 2017 - Man kan ikke sammenligne fedtet fra jeres grise med fedtet fra almindelige slagtesvin.

Det er efter min mening fedtet der giver den lækre smag.

Moderne slagtesvin lægger vand ind i kødet i stedet for noget af fedtet ( Så sparer man 20 % foder, det har altid været godt at sælge vand). Og så er de moderne slagtesvin fodret med korn, som giver hvidt stift smagløst fedt.

Man kan slet slet ikke sammenligne jeres lækre kød med de almindelige slagtesvin. Det er 2 verdener.

Jeg bruger alt fedtet, idet jeg køber ekstra lever og laver skønne postejer med kød, lever og fedt.

Desuden køber jeg en kalvetunge og laver de lækreste finker med tunge, lever, hjerte fedt æble og løg. Folk er ellevilde med det. Mange har desværre glemt hvordan lækkert kød smager og at man kan lave lækre ting af de billige udskæringer.

Grisene lægger selvfølgelig mere fedt på når de går ude om vinteren. Det gør andre dyr også.

Kh Kirsten

Februar 2016 - Kære Stine

Nu har vi både smagt medister, schnitzler og i går en lille nakkekam.

Det overaskede mig unægtelig, at det blev så dyrt, men jeg synes så alligevel, at det er prisen værd efter at have smagt på sagerne.

Stegen i går blev rost til skyerne og flæskesværene var helt på toppen.

Medisteren er også blevet fin efter Lottes' mors opskrift med masser af muskatnød, og så prøvede jeg at stege et par schnitzler som wienerschnitzler med det hele (en dreng oven på), og de smagte fantastisk godt, og vi kunne faktisk have serveret dem som kalvekød, og ingen ville have opdaget det. Men i det hele taget har kødet ikke rigtig grisesmag.....

Så så længe, vi har råd, vil jeg være glad for at få kød fra jer igen.

Knus fra Merete

KONTAKT POPPELGÅRDEN

Du er meget velkommen til at ringe, sende en e-mail eller at besøge os

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Poppelgårdens Praktiske Jordbrugsskole A/S • Lisbets Vej 3, 5970 Ærøskøbing • Telefon: 62 58 28 38ppj@poppelgaarden.org • CVR: 33766386